Khusus untuk anda yang pening tak tahu nak buat jual apa atau sedang cari peluang buat dengan produk PROVEN...
Hari
Jam
Minit
Saat

Free Webinar: Rahsia Buat Jualan 4-5 Angka Sebulan Dengan ENDS​

Sesi Live Online. Tempat Terhad.

Dalam sesi webinar PERCUMA ini, anda akan mengetahui:

Ketahui bagaimana ejen-ejen ncig boleh buat jualan​

KONSISTEN dan BANYAK setiap bulan dengan ekosistem yang telah diperbaharui dan dipertingkatkan.​

Potensi besar dalam industri ENDS​

yang membuka banyak peluang untuk menjana pendapatan lumayan.​

Strategi compounding effect

untuk meningkatkan jualan berkali-kali dengan menjual kepada pelanggan yang sama. ​

Kenali Presenter - Rizal Hazari

Rizal Hazari

merupakan Country Head - NCIG (M) Sdn Bhd. Beliau mempunyai pengalaman mengendalikan latihan untuk syarikat sehingga boleh menjana jualan sehingga RM100 juta.​

3 Sebab Kenapa Anda Wajib Join Webinar Ini

Ceburi Bisnes dalam Industri 'Evergreen'

Kami faham ramai yang mengeluh disebabkan kos sara hidup yang meningkat serta kenaikan OPR dan lain-lain. Ada yang berniaga tetapi pelanggan berkurang. Ada yang bekerja tapi terpaksa mencari sumber pendapatan baru. Kami akan dedahkan satu jenis perniagaan yang mempunyai potensi besar bernilai billion dollar serta sentiasa mempunyai permintaan tidak kira keadaan ekonomi dan pasaran. Rugi kalau anda tidak join webinar ini.

100% Real Case Study

Kami akan dedahkan testimoni kejayaan ejen-ejen ncig. Semuanya result sebenar. Jangan risau sekiranya anda tiada pengalaman berniaga kerana yang penting anda mesti ada AZAM yang kuat untuk berjaya.

Webinar Percuma

Kebanyakan webinar di luar sana meminta anda bayar untuk join webinar mereka. Ada juga kandungan webinar hanya biasa-biasa sahaja.

Namun, webinar ini memang padat dengan pendedahan strategi, testimoni sebenar serta langkah demi langkah untuk meletupkan jualan.

Oleh kerana ianya 100% online, jadi anda boleh sertai dari rumah anda. Apa yang anda perlu ada adalah telefon atau laptop, talian Internet laju serta keinginan yang kuat untuk berjaya.

Anda perlu faham ramai orang yang membaca webpage ini amat berminat untuk join webinar ini namun tempat adalah terhad supaya kami dapat menjaga kualiti dan perhatian setiap peserta. Jadi daftar tempat anda sekarang sebelum penuh.

Hadir ke Webinar dan Dapatkan Ebook Percuma​

Dapatkan ebook '21 Cara Top Ejen NCIG Buat Jualan 6-7 Angka Tanpa Guna Iklan Berbayar' apabila anda menyaksikan webinar ini.

Sesi Live Online. Tempat Terhad.

APA KATA MEREKA YANG TELAH BERJAYA?

FAQ

Anda akan mengetahui potensi satu industri yang mempunyai nilai pasaran berbillion dollar serta bagaimana anda boleh buat jualan empat hingga lima angka sebulan secara part time atau full time.

Webinar ini adalah live. Sekiranya anda terlepas, kami akan menghantar emel dan SMS reminder kepada anda.

Tak pernah dengar pun.

Ya, memang ada. Sebenarnya industri ini sudah bertapak lama di Malaysia namun tidak ramai yang mengetahuinya. Oleh sebab itu anda perlu join webinar ini supaya anda boleh bersama-sama menjadi yang terawal untuk menjadi sebahagian di dalam industri ini.

Ya dan tidak. Ya sekiranya anda ambil tindakan dan ikut panduan yang kami berikan. Tidak sekiranya anda tidak berbuat apa-apa.

Sekiranya anda mengikuti semua yang kami bakal tunjukkan di dalam webinar, anda juga boleh berjaya!

Untuk menyertai webinar ini, ianya percuma sahaja